4 Comments

  1. Ik heb de afleveringen ook allemaal gekeken. Ik vond het mooi hoe de verschillen in mensen naar voren kwamen en hoe naief sommigen waren. Denk dat et een afspiegeling is van de maatschappij waarin wij leven. Aan ons dus om zoveel mogelijk mensen te motiveren beter met het milieu om te gaan! Samen maken we wel het verschil!

    • Het is inderdaad een afspiegeling van onze maatschappij, al stelt dat me niet heel erg gerust! Maar inderdaad kunnen wij door zelf gewoon bewust bezig te zijn ons eigen steentje bijdragen en ook anderen hopelijk inspireren 🙂

  2. Ik vond het ook een boeiende serie. Goed om inderdaad eens te realiseren dat niet iedereen zo bezig is het milieu, al zou ik dat graag anders zien. Maar hopelijk heeft deze serie een beetje bewustzijn kunnen kweken bij mensen. Die aflevering van het riool vond ik ook best schokkend. Wat een troep gooien mensen in de wc!

    • Klopt, er zijn grote verschillen tussen mensen als het op duurzaamheid aankomt. En soms is het echt ook onwetendheid in plaats van onwil, zoals ook bij het riool. Zelfs als de serie bij een handjevol mensen tot verandering leidt (ik hoop op meer natuurlijk!) is dat al winst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *