IMG_0590Net als veel mensen droom ik er van om samen met mijn partner gezond en gelukkig oud te worden. Ook voor onze dochter hoop ik op een gezond en gelukkig leven. Binnen de mogelijkheden van de aarde en zowel onze als haar eigen beperkingen en grenzen.

‘Wat beweeg jij’ is een persoonlijke blog over (natuurlijk) ouderschap bij een kind met cerebrale parese (CP), duurzaam leven en mentaal gezond blijven. Met persoonlijk bedoel ik dat ik vooral schrijf vanuit mijn eigen ervaring en niet zozeer een naslagwerk maak rond de onderwerpen die mij bezighouden. Daar zijn genoeg andere bronnen voor.

Op mijn blog lees je over boeken die ik heb gelezen, documentaires die ik heb gezien en evenementen waar ik ben geweest. Ik zet veranderingen die we hebben doorgevoerd om meer low impact te leven en zowel grote als kleine  DIY-projecten die ik in dat kader heb gedaan op een rij. Ik vier mijlpalen van mijn dochter, besteed aandacht aan de moeilijke momenten en geef uitleg over de keuzes die wij maken in ons ouderschap. En zo af en toe ga ik in op het belang van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit in mijn leven en alle andere dingen om me mentaal gezond te houden onder de druk van ouderschap. Van alles wat, net zoals ook het leven af en toe van de hak op de tak springt!