2 Comments

  1. Jantine

    Judith, wat heb je dit mooi geschreven. Inderdaad heb je vooraf bepaalde verwachtingen en plannen hoe je na de geboorte met je kindje om wil gaan. Mooi dat je ziet dat het niet altijd realistisch is. Het belangrijkste is dat je de dingen doet met je hart en luisterd naar je gevoel. Daar ben je dan het meest ontspannen bij en dat breng je weer over op Willemijn. Ik wens jou en Wilco veel mooie momenten met jullie dochter en blijf dit opschrijven. leuk voor later en als je het deeld met je volgers, leuk om te lezen.

    • Dankjewel Jantine! Ik ben inderdaad erg blij dat ik me realiseer dat er ook gewoon moeilijke momenten bij horen en ik dit kan accepteren. Dat geeft veel rust!

      En ik ben zeker van plan de mooie herinneringen en gebeurtenissen op deze manier vast te blijven leggen en te delen. Ik merk dat het bij anderen een boel herkenning oplevert en dat is erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *