2 Comments

  1. Leuk om te lezen! Ik gebruik(te) bij alle 4 wasbare luiers van bambino mio. Wasbare billendoekjes ook van cheeky. Ik heb alleen de box voor schone doekjes. De vieze doekjes gaan gewoon in de luieremmer. Gekke vraag misschien, maar blijven er geen stukjes poep in het kussensloop zitten bij het wassen? Ik heb evt 2 was zakken voor je, ik gebruik ze toch niet. Je mag me wel even mailen.

    • Hé, een andere moeder van mazzelkontjes! Welkom! Wij hebben nu gesettled voot Little Lamb tweedelige luiers, waar het kinderdagverblijf ook in mee gaat (jeej). Het lukt daarmee bijna om volledig wasbaar te luieren 🙂 Verder een hoop voortschrijdend inzicht: de box voor vieze doekjes is weg en we gooien vieze billendoekjes gewoon bij de luierwas. De kussensloop hebben we volledig achterwege gelaten. De luiers gaan rechtstreeks in de emmer, en we doen ze veelal met de hand over in de wasmachine. Kunnen we gelijk checken of overal het klittenband wel dicht zit, wat vooral bij het kdv meestal niet het geval is. Daarna even handen wassen en af en toe de emmer soppen 🙂 Ik verwacht trouwens niet dat een kussensloop op dit moment met borstvoedingspoep al problemen oplevert. Dat is zo vloeibaar, dat gaat wel goed!
      Lief dat je het aanbiedt, maar voor ons werkt de huidige routine eigenlijk prima 🙂 Misschien kun je er iemand anders blij mee maken via bijvoorbeeld de facebookgroep luiermarkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *