5 Comments

    • Jaaa, ik voelde me ook heel ongemakkelijk zo in mijn eentje. Maar het was een ontzettend leuke avond en de Vrijplaats is ook echt wel een plek waar dit zo kan. Misschien komende week nog wel een keertje, aangezien manlief ook dan niet thuis eet 🙂 Dankjewel!

    • Heey Sarra, het wordt zeker makkelijker! Ook eerlijk gezegd wel een beetje door de manier waarop ik het aangevlogen ben. In april was ik heel erg alles of niets, en omdat ik nu toch wel wat dingen blijvend wil veranderen (nog niet helemaal vegan, maar wel het overgrote merendeel van de week), ben ik wat relaxter. Het vinden van gerechten is absoluut makkelijker, omdat ik ze beter weet te vinden 🙂 Vorige keer was het overleven op crackers met pindakaas en pasta met een soort ongedefinieerde tomaten-groentesaus… ik heb nu toch al vrij regelmatig ontzettend lekker gegeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *