4 Comments

  • Vegan Challenge bevalt vooralsnog weer goed, al heb ik de eerste drie dagen rond 3 oktober downgraded naar vegetarisch (wat ook al best een uitdaging is gezien mijn normale eetgewoonten met 3 oktober op de kermis in Leiden). Door de vorige keer heb ik al een aantal recepten, dus daar kan ik nu op verder bouwen. Dit keer zal dat dus makkelijker worden! Het is wel de bedoeling om ook nog wat over de Vegan Challenge te schrijven, maar op dit moment ben ik niet echt dingen aan het plannen. Als ik het gevoel heb wat te willen schrijven, doe ik dat, en anders even niet 😉 Dat komt dan vanzelf wel weer.

 1. Gecondoleerd meis, zo naar om dierbaren te verliezen 🙁

  Maar wat gaaf dat je naar Instock bent geweest, ik moet nog steeds een keer gaan!
  En lekker dat je iemand hebt bij wie je de inhoud van je Bokashi kan afleveren…dat mis ik hier nog wel.

  • Jaaa, Instock was echt leuk 🙂 Gelukkig ook mazzel met de ‘vangst van de dag’, waardoor ik het ook nog eens lekker vond. Maar met picky eaters is het wat lastiger om zo even naartoe te gaan.
   Ik heb ook een flinke drempel over gemoeten om het op Facebook eerst een keer te vragen. De tweede bin was ook al helemaal vol en zelfs toen zat ik nog zelf te zoeken naar een oplossing. Zodra ik het op Facebook had gepost, was het zo gepiept. Gewoon rondvragen werkte bij mij dus 🙂 Er is vast wel iemand in jouw omgeving die zelf in een tuin composteert, al heb je die tot nu toe nog niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *