4 Comments

 1. Jantine

  Dat heb je leuk geschreven, Judith. Ik wens je nog sterkte met de laatste weken en veel plezier straks met jullie kleintje. En weet je, je bent nooit klaar in je huis dus maak je niet druk. Morgen weer een dag.

  • Dankjewel Jantine! Kijk er heel erg naar uit om straks met z’n drietjes te zijn 🙂
   Klopt, er is altijd wel een volgend project om aan te pakken. Desondanks zou ik het wel fijn vinden als we de belangrijke of praktische dingen af hebben voor de kleine er is 😉 Ach, daar hebben we – uitgaande van de uitgerekende datum – nog een paar weken voor!

 2. Joke

  Ha Juud, wat goed dat je wasbare luiers gaat gebruiken, heb ik bij mijn kids ook een poos gedaan!
  Ik hoop dat jullie nieuwe stekkie snel als thuis zal voelen. Succes met de laatste loodjes!

  • Dankjewel Joke 🙂 Het lijkt me wel een uitdaging, maar dat is een baby sowieso. Nul ervaring met ouderschap! Dus dan ook maar gelijk wasbare luiers proberen. En het huis is al wel thuis, maar gewoon nog niet helemaal af en opgeruimd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *